Referenties

Ik heb een intensieve Duitse cursus via Elycio bij Ilka gevolgd. Ilka is op mij overgekomen als een professionele en energievolle trainster die zich interesseert in de werkzaamheden van de kandidaat en de cursus daar op afstemt. Ook gedurende de lessen, past zij waar nodig het lesmateriaal aan aan op het niveau en de interesse van de kandidaat. Hierdoor wordt de cursus nooit saai en zorgt Ilka voor voldoende gespreksstof om de vaart er in te houden.

Jan

Voor mijn functie was het van belang om deel te nemen aan de taaltraining Duits. Ik heb de cursus als bijzonder goed ervaren, omdat er onder andere werd gekeken naar de behoefte van de cursist. Je leert hoe je met iemand in gesprek kan gaan, gaat in op grammatica en luistert naar gesprekken.
Ook is er voldoende aandacht voor de cursist. Door deze taaltraining is mijn Duits zeker naar een hoger niveau gebracht en is toepasbaar in mijn huidige functie. Ik kan deze taaltraining aan een ieder aanraden.

Mirjam

Ik wil je bedanken voor mijn hernieuwde kennismaking met de Duitse taal. De afgelopen maanden heb ik wekelijks veel van je geleerd. Dit heeft naast je kennis van de Duitse taal zeker ook te maken met je inzet, humor en enthousiasme om mij als cursist te motiveren om zoveel als mogelijk te leren in een relatief korte periode. Ik zal in het komende seizoen zeker doorgaan met Duitse les.
Nogmaals dank!

Milly